Vergeten en Bijzonder fruit: 3-delige cursus

In voedselbossen kweken we naast gekende fruitsoorten zoals appel, peer en kers ook heel wat vergeten fruitsoorten zoals mispel, elsbes en peerlijsterbes. Verder zijn er heel wat nieuwkomers (bijv. kaki’s, pawpaws) die het mede onder invloed van de klimaatverandering verrassend goed doen.  De Woudezel bouwde als experimenteel voedselbos en plantenkwekerij heel wat kennis op over de teelt, oogst en verwerking van deze soorten en deelt dit graag met jullie.
Tijdens de 3de sessie koken en verwerken we samen heel wat Vergeten en Nieuwe fruitsoorten tot heerlijke gerechtjes.

Wanneer?

Dinsdag 17 juni: 18u – 21u : theorie en observatie in het voedselbos
Dinsdag 24 juni: 18u – 21u : theorie en observatie in het voedselbos
Dinsdag 23 september: 18u – 21u: kooksessie

Prijs:
€150/p.p.
Inbegrepen: cursus, alle ingrediënten voor de kooksessie en recepten

 

Voedselbos de woudezel permacultuur eetbare wilde planten

Schrijf je in voor Vergeten en Bijzonder fruit: 3-delige cursus!

Plantenkwekerij woudezel permacultuur voedselbos

Plantenkwekerij catalogus

Interesse in onze catalogus?

Laat hier je gegevens achter en ontvang de catalogus in je inbox!