Aanbod

Ontdek ons divers aanbod

Plantenkwekerij woudezel permacultuur voedselbos

Ontdek ons unieke assortiment aan eetbare soorten.
Wij stellen onze kwekerij open voor verkoop op woensdagnamiddag en zaterdagnamiddag, telkens van 14u – 17u.  Opgelet:  Tijdens de zomermaanden juli en augustus zijn we in de weer met het plukken van bessen en werken we enkel op afspraak.
Gezien de omvang van ons assortiment is het aan te raden om reeds op voorhand onze catalogus te raadplegen zodat u zich al wat kan voorbereiden op het bezoek. Ziet u door het bos de bomen niet meer en wenst u deskundig advies in uw tuinproject of boerderij, neem dan zeker een kijkje op de pagina ‘advies‘.

Vraag hier de catalogus aan.

Proef de versheid van ons voedselbos met een gamma aan producten, van verse bessen tot ambachtelijke confituren en siropen, beschikbaar in onze bessenautomaat en online.

Voedselbos

Op zoek naar deskundig advies voor je tuin of project? Ons team biedt begeleiding en uitgebreide plannen voor een succesvolle en vruchtbare inrichting.

De Woudezel rondleiding

Verrijk je kennis met onze op maat gemaakte workshops en opleidingen. Of het nu gaat om permacultuur, bushcrafting of koken met eetbare planten, Voedselbos De Woudezel biedt een leerzame ervaring voor elke groep of organisatie.

De Woudezel advies voedselbos

Ga met ons mee op een ontdekkingsreis door de diverse zones van Voedselbos De Woudezel. Leer over agroforestry, voedselbossen en meer tijdens onze boeiende rondleidingen.

Tijdens de zomermaanden organiseren we enkele rondleidingen waarbij je individueel kan aansluiten. Raadpleeg onze kalender voor de data en meer info!

Interesse in ons aanbod?

Plantenkwekerij woudezel permacultuur voedselbos

Plantenkwekerij catalogus

Interesse in onze catalogus?

Laat hier je gegevens achter en ontvang de catalogus in je inbox!