Early Summer T-Sessions

Deze zomer leer je tijdens deze 2-delige cursus (dinsdag 2/07 en dinsdag 9/07) je eigen thee (of beter: infusie) zetten op basis van producten uit je eigen tuin/voedselbos.
Maak hier kennis met de lesgevers:

Diderik Clarebout van De Woudezel is specialist in het aanleggen en beheren van voedselbossen. Hij neemt ons mee op tocht slingerend tussen planten die in perfecte harmonie samen opgroeien. Hij leert ons wat eetbaar is, hoe en wanneer te plukken en wat je bij jouw thuis kunt vinden of planten. Na deze stevig boterham gaan we onder zijn deskundige begeleiding bladeren plukken.

Ann Vansteenkiste reisde menig keer naar China op zoek naar biologische theevelden. Ze leerde er theeblaadjes plukken, kneuzen, oxideren en drogen. Dit gaan we toepassen op onze eigen geplukte bladeren uit het voedselbos. Daarna gaan we elkaars creaties proeven. We leren ook infusies zetten van vers geplukte bloemen en kruiden.

Twee dinsdagen stap voor stap plukken, verwerken, zetten en proeven we thee van al wat eetbaar is uit het voedselbos. Je krijgt jouw pluksels mee naar huis.
Over de middag worden we verwend met andere wilde zelf geplukte lekkernijen die door een veganistische kokkin omgetoverd worden tot een super lekkere maaltijd.

Kostprijs: € 295,00

Inbegrepen:

  • lessen Diderik & Ann
  • alle ingrediënten
  • gebruik materialen
  • voedzame snack tijdens de pauze
  • vers geplukte wilde middagmalen
  • duizend-en-één tips and tricks
  • jouw zelfgemaakte thee
  • een handige syllabus

De inschrijving is slechts geldig na ontvangst van het cursusgeld op rekening BE34 0688 9362 8590

Cursus thee voedselbos permacultuur Diderik Clarebout Ann Vansteenkiste

Schrijf je in voor Early Summer T-Sessions!